En trött , glad o solbrun frida är tillbaka !



Hallå sötnosar !

Hoppas att ni inte har saknat mej för mycket nu när jag varit i stockholm ! Det har varit fantastiskt roligt o superväder !  Har typ inte sovit något , från klockan 1 inatt till halv 9 imorse + nån timma på bussen.Bilder från resan kommer imorrn , för nu så ska ja fixa lite annat här o sen krypa till kojs.
Kram o go natt ! <3

Armband från h&m



Bara för att jag inte har något att göra så lägger jag in 2 armband från h&m,dom svarta kostar 49:50 och det blåa kostar 79:50.Är väldigt sugen på det blåa om man säger så!

Packning ..



Jag är väldigt lessen för så otroligt dålig uppdatering den här veckan , men det är jättemycket dom sista veckorna innan vi slutar skolan! Som sagt ,  Imorrn drar jag o klassen till Stockholm, kommer att bli grymt roligt! Kameran åker GIVETVIS med så ska jag visa er en massa bilder så fort som jag kommer hem! Så nu ska jag dra fram resväskan ur garderoben och börja packa! Har väl inte så mycket mer att skriva , ska försöka blogga så mycket som det går idag i alla fall!
Ha en bra eftermiddag !

Dålig uppdatering !





Lessen för dålig uppdatering hörrni men det är väldigt mycket som ska göras just nu! Har fotbollsmatch som jag ska åka till om ungefär en halvtimme och så kom jag på att jag har 16 engelskaglosor tills imorrn + teatermanuset ! Hihi , är man glömsk så är man , men manuset sitter som smääck! Måste ligga i väldigt mycket i slutspurten nu , det är ju knappt 2 veckor kvar tills vi slutar skolan! Shit, det känns som om det var igår vi började, tiden har gått fort .. Tror inte att jag har sagt det här men från fredag till söndag blir det förmodligen ingen bloggning för då åker jag och min klass på klassresa och gör Stockholm osäkert! Fasiken va roligt det ska bli!
Nu ska jag fixa med allt ja måste och byta om ..
Bloggar nog inget mer ikväll men man ska ju aldrig säga aldrig .. ;)
Pöss på er!

Bild på mej ;)



Guu va sugen på glass ja vart nu!   Måste gå ner och ta lite, puss på er!

I´m in love with a fairytale




Hallå allihopa!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Shit vad varmt det är nu,varmare än igår till och med! Det blir ganska jobbigt att spela fotboll på rasten om man säger så ;)
Ja vet , ni får tycka att jag är knäpp som frivilligt spelar fotboll i det här vädret .. Ska snart gå ut igen , bara det att jag kom på att jag har geografi på typ 3-4 sidor om Antarktis och tyska som jag inte har fått än eftersom jag praoade förra veckan..
Tyck synd om mej vettja! ;)
Hade kvartsamtal idag också , var det gamla vanliga att man skötte sej väldigt bra o bla bla bla !
Aja,ska nog ut o jobba på brännan nu vettni ;)
Ha de bra :)

Sommarbild






Suddig bild vart det med ;)

Hoppas att eran dag har varit bra,och gud vad varmt det är nu! Blir faktiskt jobbigt att sitta i bänken och räkna matte när det är varmt o man bara vill slänga sej i sjön !  Fick låten Fairytale,ni vet den som vann ESC? har suttit o lyssnat på den i en halvtimme nu!
Älskar verkligen den låten!
Ikväll är det träning,ha en bra eftermiddag!
Puss

Ja må han leva uti hundrade år!



Säg grattis till Tusse som faktiskt har blive 4 år idag!  4 år sen vi fick honom o Nisse , känns som om det var igår vi hämtade dom!  Aja,grattis pårej finaste du och banta bort dina 6 kg idag va? Yes, du läste rätt, han väger 6 kg!
Pöss påre!

3 bilder från helgen






Nu ska jag måla naglarna
Kyssar!

bild bild bild



Nöjd som in i helvete vart jag med bilden!
Sitter o kollar  på gossip girl med ett halv öga och håller på med bloggen o så..
Nej,ska fortsätta kolla nu,ses senare!
Pöss


Inte utan min festis ;)





Måste säga att jag verkligen ÄLSKAR festis!
Anledningen till att jag inte bloggat någonting idag är att vi har spelat match,tyvärr så gick det inte så bra,förlorade med 10-2 men gjorde ett mål på en frispark,rätt i krysset vettni ;)
Sen dom sista 15 minuterna så kom killarna,som skulle spela match typ efter oss på 7-mannaplanen,o då vart det helt plötsligt fart på oss ;)
Jaja,men man måste ju impa lite om ni fattar va ja menar ;)
När vi spelat så störtade jag o Aisté in i duschen eftersom vi skulle kolla på killarnas match,vi trodde att vi va sena,men det visade sej att det var 25 minuter kvar tills dom skulle börja..Haha,vi kollade i alla fall på den,det gick inte mycket bättre för dom,6-0 eller nåt,men vafan det är bara att bita ihop.
Nu är det så varmt så man kan steka ägg på sej själv om man går ut o lägger sej i solen,det där lät konstigt men i alla fall.Nu ska jag gå ut och fixxa på brännan inför skolavslutningen
Vi ses senare söton!

..



Bild till er kära läsare

Morsning korsning!



God morgon bloggen!

Vakna typ för nån timma sen,men låg kvar i sängen för att det var så skönt!

Japp,som jag sa igår så blir det förmodligen en liten tjejdag för mej,det känns som att det behövs!
Så nu ska jag gå ner och käka frukost och se på en riktigt bra tjejfilm med lillasyrran,sen så blir det förmodligen att gå en morgonpromenix.Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på,se på film och äta glass kanske !

Hihi,men bloggar emellanåt i alla fall,har ni märkt vilket bloggsug jag fick igår?
Hoppas att ni blev nöjda,brukar ju inte uppdatera så himla bra i veckorna,typ 1 inlägg per dag..

Kram på er!

Spetskjol ..




Det är ju inne med spets och så men vet inte om jag skulle passa in det,är faktiskt lite feg av mej :P
Tycker i alla fall att den här från h&m var riktigt snygg!  Något som jag skulle kunna sätta på mej
Den kostar i alla fall 249:-

Örhängen




Gillar verkligen färgglada örhängen,tycker att dom här från h&m är dom snyggaste jag har sett på länge!
Stora ringar,små guldpärlor och några lite större färgade kulor.Jag behöver 39:50,jag SKA ha dom här!

Friida





En bild som visats mycket (troja) men jag tycker om den!

Jag gick faktiskt ut och cyklade sen,regnet försvann efter ungefär 5 minuter igen så cyklade typ 2 km eller nåt,det var skönt men jag vart väldigt blöt,men det var ju inte så lustigt med tanke på att jag körde igenom alla vattenpölar jag såg på vägen..haha

Imorgon kommer jag göra i princip INGENTING,så det blir förmodligen en liten tjejdag med mej själv,hihi det ska bli skönt! Bad mamma att köpa hem det som saknades till fikonbollar,så det ska jag försöka göra imorrn!

Just nu är jag väldigt trött,orkar knappt skriva här men har faktiskt lite mer ideér och lite annat smått och gott som jag ska försöka bjussa på,om jag orkar förstår ;)

Ses snart då? <3

Hmm

UPDATE:  hmm,det började SPÖREGNA så fort jag tänkte stänga av datorn..
Så nej,jag kan inte ge mej ut o cykla,fan fan fan!
Har knappt varit ute något idag heller..äsch.
Vi ses!

Promenix



Bilden vart värkligen bättre i större format! ;)

Hallå igen hurrni!

Medans det fortfarande är ljust ute så tänkte jag att jag skulle ge mej ut och promenera lite innan allt bra på teve börjar! Så behöver jag inte känna mej överdrivet tjock när jag sitter i fotäljen och trycker i mej en massa sötsaker ;)
Kameran åker väl förmodligen med,så ni får nog se lite bilder när jag kommer tillbaka eller senare ikväll..
Nej,bäst att gå ut ifall att det börjar regna igen!

Kram på er!

Vanessa Hudgens





Jag har faktiskt gått och blivit kär.
I en bild?
Ja,vem blir inte kär i den här bilden?
Vanessa är för vacker!


14:59 hungrig frida






Jag vet att det här inte är en av dom första bilderna på mej när jag ser helt drogad ut,men det var deffenitivt inte den sista heller ;) Hade tänkt gå ut och cykla förut men det började spöregna så det var bara att gå in igen..Tråkigt för har faktiskt inte varit ute någonting på hela dagen,så det är ganska segt att sitta här inne och inte göra någonting! Hade funderat på att baka,men vet redan att vi har en MASSA godis från förra helgen,för jag o millan handlade godis för över 200:- på båten hem till sverige..Haha,vi vet att vi är godisgrisar! Jag äter nog mest sötsaker i familjen,men det har inte synts särskilt mycket på mej..Haha.
Nej , nu ska jag gå ner och se om det blir något käk i det här huset!
Vi ses senare sötisar!

Lite bilder från igår




Här får ni lite bilder från igår. Tycker om sista bilden när jag står bland hönorna..Hehe.Ska fika nu,mormor och lillasyster har bakat en rabarberpaj (MUMS!) som jag och familjen ska sätta tänderna i ;)
Vi ses senare,har massor med ideér..
Kram på er!

Snyggt kändishår



Trenden inom hårfronten är ju att det ska vara långt och ha slingor.Har fasnat VÄLDIGT MYCKET för Lauren Conrads hår,tycker verkligen att det är bland dom finaste hårsvallen just nu! Du Lauren,ska vi byta hår?

Recept till er!




Tänkte slänga in ett recept på mummsiga fikonbollar,lättlagat och nyttigt godis som du kan äta med gott samvete efter ett träningspass!

20 stycken

Ingredienser:

100 g torkade fikon
100 g mandelmassa
50 g smör
1/2 dl kokos

Gör så här:

1)  Mixa fikon,mandelmassa och smör
2)  Rulla till bollar och vänd i kokos
3)  Låt stelna i kylen och förvara sedan kallt i en burk med lock. Njut!

Blusar

  




Erkänn att dom här blusarna från h&m är bland dom snyggaste jag sett.Som ni ser så har jag min syrras rosa blus på bilden längst ner,samma bild som förut,jag vet men det får ni stå ut med ;)
Är i alla fall sugen på den blåa till sommarn! Skulle sitta fint med ett par jeansshorts,enfärgat linne och gladiatorsandaler när man ska till stranden eller liknande. Ge mej 98:- snälla!

Just call me



Go morron allesammans!

Hoppas att ni har sovit gott,det har jag men vaknade dock av regnet som piskade emot mitt fönster klockan 8 imorse..Hade väl kunnat sova lite längre men sånt är livet.Nu ska jag gå ner o käka frukost och titta på teve samtidigt,fast egentligen är jag inte speciellt hungrig,så väntar tills jag får äta i lugn och ro utan familjen,är inte på bra morgonhumör ..

Pussar!

Puss o gonatt



Nu är jag så himla trött så om det blir stavfel så förstår ni ju varför,eller hur?
Hoppas att ni har haft en bra dag,det var bättre väder än igår i alla fall,åska,usch och jag som är ganska rädd för åska..Skulle egentligen ha målat mina naglar idag men glömsk och virrig som man är så glömdes ju det såklart bort.Typiskt mej!
Nu ska jag i alla fall krypa till kojs,imorrn kommer det fler bilder från idag,sussa sött nu!
Puss

Egomästare (;




Hade inget att göra förut idag så satte på mej syrrans blåa blus från Ellos som hon fick när hon fyllde år.Hon är 16,jag är 13,hon ärver mina kläder,haha..det tycker jag är lite smått roligt!
Men den här blusen kommer jag nog att sno lite i framtiden,tyckte det vart väldigt snyggt när jag stoppade ner den lite i shortsen.Undvik att se på mina ben ..Hehe

Bilder från idag



Det här var bara några bilder,fler och fler kommer att dyka upp på bloggen framöver i alla fall.Börjar bli riktigt trött nu,somnade jättesent inatt och vaknade typ vid 7-halv 8 men slumrade o lyssnade på musik på mobilen till kvart i 10 typ..
Kommer nog lite fler bilder snart om ja pallar o lägga in fler!

Vad jag gör på min fritid :P




Knäppbilder som jag tog när jag lyssnade på musik förut,när jag lyssnar på musik blir jag galen och bara dansar och sjunger och skiter i hur falskt det låter! Hur galen jag är kanske syns (; 

armband



Gjorde ett armband förut,var så rastlös .. Det här var verkligen ingen bra bild,men orkade inte ta en till bild! Bilder från dagen kommer snart..och lite till
ses snart då

Let go



Ser väl inte överdrivet bra ut men bilden får duga ;)

Sitter just nu ute på altanen i den varma kvällssolen och bara njuter,såhär skulle jag vilja ha det mycket oftare! Sol,sjukt underbara bloggar,kola och fågelsång.Kom precis på att "hjälp jag är med i en japansk tvshow" börjar om ungefär 5 minuter,så får väl sitta o blogga i fotöljen istället.Då kommer det massor med bilder fårn dagen,har tagit över 100 kort idag!
Pussar på er!

Bakelse





Jag blev kär i millans bakelse ;)

En liten ros i en blomster affär ..




Gaaammal bild! Typ fotad i Oktober förra året ..

Men visst är bilden bra?  Millan o ja döpte henne till Mimmi när vi fick henne,tycker att det vart coolt eftersom hon är helt kritvit jämfört med gräset och allt runt omkring.Idag skulle jag,emma och andrea varit men emma skulle till stan så det blev inget.Men det blir mys ändå,mamma o millan håller på att baka cheescake och ikväll blir det taco,mummelimumma ;)
Sen så kanske millan o ja cykla bort till farmor och sova där,i sånna fall så åker kameran med,för där finns det verkligen massor att fotografera!
Ha det bra,fler inlägg kommer
Puss!

Praoat!



Anledningen till att jag inte har bloggat idag och igårkväll är för att jag var tvungen att gå o lägga mej tidigt och gå upp ännu tidigare eftersom jag skulle praoa på slaka djurhem så fick gå upp redan vid tjugo över 5 imorse (!)
Så är svintrött nu,väntar på att emma ska ringa,hon,ja o andrea skulle nog va imorrn troja,skönt med ledigt torsdag och fredag nu!
Fler inlägg kommer förmodligen ikväll
Kram!

..




Har verkligen ingenting att skriva,ni får titta på en bild istället ;)

Natti natti !




Nu ska jag gå o lägga mej,väldigt tidigt men jag är skittrött och pallar verkligen inte att sitta uppe,mycket mysigare att krypa ner i sängen och sova istället!
Hoppas att ni har haft en bra dag även om det har varit dåligt väder,skärpning till imorrn nu!
God natt!

Måndagens tråkiga



Pallade verkligen inte o bry mej imorse!

Jeans-Kapp ahl
Svart linne-h&m
Grå munkjacka-Cubus
Strumpor-Lindex

Nu måste
jag göra matteläxan,eller kanske senare
Pussar!

Mys med tidning och bullar



Kom hem från skolan för en timme sen men har inte orkat dega mej upp hit..Regnat hela dan har det gjort också,så har varit inne alla raster i skolan,det va ju ett +!
Sitter i alla fall och myser med senaste juliatidningen som flög ner i min brevlåda idag och 2 nybakade bullar som vi fått ifrån farmor..
Blev sugen på godis nu också,har massor från finland
Kram!

Frida är tillbaka,hetare än någonsin!






frida är tillbaka!

Det har varit bra med en bloggpaus,har hunnit med att ta en sväng om i finland,paddlat kanot,pratat med en full finne , skrattat och gråtit en hel del.Men det känns skönt att vara tillbaka nu,men kommer ta det ganska lugnt i början.
Nu ska ja käka godis,mummaa
Kram!

Frida är depp,bloggpaus !



Ja,frida är deppig.Riktigt deppig om man säger så.Ni behöver inte veta anledningen men det känns som om jag kommer att må bättre om jag tar en bloggpaus.Jag vet inte hur länge den varar,vi får helt enkelt se.Mår verkligen inte bra just nu och behöver massor med tid med mina kompisar , dom bästa som finns och kan trösta nu när jag är så ledsen som jag är just nu.
Men ni får ha det bra så syns vi väl snart,glömm inte o kommentera!
Lots of love
/ frida



Music




Music is the life

No music
No life


Måndagens




Detta är vad jag har på mej idag!

Jeansleggings-ginatricot
Tunika-cubus
strumpor-Lindex

Har varit i Linköping hela dagen och shoppat massvis med kläder :) Kommer nog tyvärr inte in på bloggen ikväll,är idiotiskt trött o vill bara sova! Försökte komma in på datorn imorse men det funkade inte..surt,men sånt är livet! Nu ska ja
borsta tänderna och sedan krypa till kojs,hade för övrigt H4 test idag med.Läste 121 ord,inte så bra enligt mej,kan betydligt bättre!
God natt!


Fika



Vad är det mysigaste som finns att göra på en söndagkväll? Jo att fika utomhus med familjen.Gjorde det förut idag,det var jättemysigt att bara sitta o lyssna på fåglarna o käka gott :)
Nu ser ni ju resultatet av tigerkakan som ja o lillesyrran gjorde. Mumma va den va god!
Sitter o käkar popcorn o ser på Wipeout nu,ha de bra
Pöss!

Nåra bilder från idag



Älskar bilden där jag håller i blommbuketten! Nu får jag se va ja hittar på,men det kommer lite fler inlägg
kram så länge

Min supertråkiga städoutfit



Mjukisbyxor-Träningsoverall till fotbollen
Grått linne-h&m
Strumpor-Lindex

Inget märkvärdigt men det fick duga för mej som ändå skulle skita ner mej med damm och annat snusk ..
Nu kommer det bilder!

Just nu ..



Just nu så sitter jag och dricker ett stort glas rabarbersaft och äter ett stort grönt äpple och ska lägga in bilderna från idag här på bloggen.Så om en stund kommer dagens outfit och lite annat skit in här på bloggen ;)
Vi ses!

I like it ;)



Gillar bilden asså ;) Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra.Egentligen borde jag nog göra 1000 saker som jag verkligen inte har lust med .. Så är det alltid med mej,lämnar det viktigaste till sista stund.Äsch,ska nog lägga in bilderna från kameran till datorn nu,eller baka något..Ähh,ja bakar någe gott så får ni se resultatet i bild sen,blir det bra?
Kramisar!

Väska från h&m



Skulle verkligen kunna tänka mej att ha en sån här väska när jag går i sjuan,snygg färg och ett bra mobilfack..Kostar 198:- och finns på h&m,give it to me!


Klänning



Åh,tänk er att ha den här när man ska in till ett café med en massa kompisar en varm sommardag tillsammans med ett par gladiatorsandaler och en kuvertväska,give it to me! 398:- från h&m

Städat klart



Nu har jag städat klart hörrni,sen så har jag fotograferat dagens outfit som kommer in på bloggen senare ikväll,sen så var jag och syrran vid bäcken så jag tog en massa kort med kameran och dom kommer in på bloggen sen också! Snart äre middag,men häng kvar! Fler inlägg kommer snart!

Kjol


Pris till årets finaste sommarkjol går nog till den här om man säger så! Kommer från h&m och kostar 98:-,i love it! Nu väntar städning,puss!

Bild från igår



Idag väntar storstädning av mitt rum..Hade egentligen tänkt att börja nu men det gör väl inget om man väntar nåra minuter? Bilder från igår kommer idag också!
Kramar!

Skolavslutningsklänning? :)



På måndag ska jag till stan och ska bland annat leta skolavslutningsklänning.Eftersom man inte slutar sexan varje dag så vill man ju ha någe speciellt.Tycker att den här från Ginatricot är värd en titt,den är så underbart jävla snygg samtidigt som den är plånboksvänlig.249:- och denna skatt blir din

..




Hoppas att ni har haft en bra dag! Själv har man blive jätteförkyld och orkar knappt göra någonting ..
Snart eller senare idag kommer det lite bilder som jag tog med min mobilkamera idag.

I don´t need you in my life again



Idag kommer jag att vara borta nästan hela dagen,något kalas som vi ska på.ganska trist men bloggar när jag kommer hem!

PUSS!

Praoplats fixad!



Idag är jag glad.Riktigt glad.Jag fick min efterlängtade praoplats på Slaka Djurhem utanför Linköping! Ska praoa Onsdagen den 20 maj och håller på o längta ihjäl mej! Kommer att få hålla på med katterna och gå ut med hundarna och lite sånt . Kommer att bli jättekul och lovar att ta lite bilder och lägga in på bloggen.Nu ska jag snart åka och spela fotboll i Silverdalen eller nåt .. Kanske fritidsgården också,men tror inte det .. Bloggar nog när jag kommer hem,förmodligen ikväll .
Ses då!


Just call me angel of the morning angel




Andra bilden är läskig :P
Två bilder på mej,har inget annat för mej .. Men jag vet att engelskaglosorna ligger o degar i min väska o väntar på att bli inpluggade .. Suck!
Vi ses!


Frida är busig


Ursäkta bilden!

Dagen har varit väldigt slapp .. Historiaprov idag,men det gick nog ganska bra tror jag,hade faktiskt pluggat till provet för en gångs skull! Hur har eran dag vare? Hoppas att ni inte har det lika stressigt som jag har! Tur att man bara går 3 dagar nästa vecka! Ska nämligen till Finland nästa torsdag (samma dag som hampus o ja varit tillsammas i 2 månader) så då kommer det inte bli någon bloggning förän på lördagen men ska försöka blogga lite bättre nu mot helgen! Vi ska bo på ett spahotell som heter Nådendal,är det någon som har varit där? Men ska ta så många bilder som jag bara kan o lägga in dom på bloggen! Och ni,samtidigt som vi är där så är det ESC , så om Sverige går vidare så vet ni väl vem ni ska tacka?
Kramar Frida


 

Onödigt inlägg




Detta blir ett ganska långt o tråkigt inlägg,sorry men har verkligen ingenting att skriva om! Mina converse är inte vita längre,dom är bruna! Det regnade idag,Hampus o ja körde straffar,vi var dom enda som va ute,bollen träffar fel o mina converse går från vita o fina till bruna o smutsiga..Haha,duktig du är då frida! Känner mej allmänt stressad,har gjort det hela den här veckan! I don´t know why,men det är så tråkigt väder så man blir tröttare o tröttare för varje dag! Om ungefär 2 1/2 timme så är det fotbollsträning,kanske inte så kul när det är det här vädret ute! Regnet piskar emot fönsterrutan och det blåser som om stormen Gudrun var påväg tillbaka! Har historiaprov till imorron,inte speciellt roligt..Men torsdagar är riktigt bra! Det är den enda dagen som jag vaknar upp med ett leende på läpparna! Nu ska jag få glass av lillasyrran o hennes kompis. Vi hörs KANSKE efter träningen,ska faktiskt försöka blogga lite



dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering men bättre tider kommer,ja lovar!
Kommer väl inte hinna blogga speciellt mycket den här veckan,men försöker så gott det går
Kram!

Natteli natt!






Guu va trött ja är nu asså! Har suttit o lyssnat på musik superlänge och ska väl snart krypa till kojs så det inte blir så sent som det blev igårkväll,kvart i elva.Visst visst,det kanske inte låter sent för en tonåring,men man mår inte så bra på morgonen när man ska upp! Har massor av läxor den här veckan också! Palla palla palla ! Imorgon blir det bloggning när jag kommer hem,kanske runt 4-5 nån gång,vi får se!
Kramis kramis o sov gott!

Fotbollssöndag




Efter att jag hade spelat fotboll igår så bytte jag till andra kläder när jag åkte o kollade på när Hampus spelade match.. Hann precis o ta ett kort innan ja la mej!

Jeans- Kapp Ahl
Svart linne-h&m
Blommig tygblus-h&m

See you later !

Some pictures from the evening




Det vart fel igår eftersom jag trodde att jag publicerade det här inlägget,men det gjorde jag tydligen inte .. Hmm,jag vet,jag är en virrpanna! Men nu kommer bilderna i alla fall,sen så kommer det outfits o lite annat skit,
puss o kram!


Stay forever with me



Det gick inte så bra för Hampus o hans lag på fotbollen heller.Typ 10-2 eller nåt,men man kan inte alltid vinna , o era mål var faktiskt snyggast! Nu ska jag gå ut o fotografera lite medans det fortfarande är ljust,vi hörs sen så får ni se bilderna!
Pöss!

Tunika från h&m



Tycker att den här tunikan från h&m verkligen är någonting att spana in! Den kostar 198:-,väldigt billigt med tanke på hur snygg den är! Tänk er den med bunbrända ben och ett parfärgglada flip-flops på stranden,give it to me!

In your dreams





Hör du sången dom spelar på radion
Varje ord verkar handla om dej <3

Söndagens




Yesbox,det har var vad jag hade på mej idag,inga bra bilder, dom är tagna med min dåliga mobilkamera!

Rosa tunika-Ginatricot
Svarta leggings-h&m
grå munkjacka-Cubus
Skor-Skopunkten

Jag vet
att jag ser svintrött ut på bilden,men den togs typ halv 10 imorse..,nu ska ja duscha o sen åka o kolla på när Hampus spelar fotboll,vi hörs ikväll!

Vaddå ego? ;)



Halli Hallå!

Hur har eran dag varit hitills? Min har varit sisodär,förlust på matchen,8-0 .. men det är bara o bita ihop o så tar vi hem segern i nästa match! Snart ska jag hoppa in i duschen,men har faktiskt varit så duktig o fotograferat dagens outfit som kommer in på bloggen om nåra minuter,ha det bra tills dess!




Lyckad dag!

Jag var ju som sagt med Hampus idag vilket var riktigt roligt! <3
Vi har sett på superbra film,käkat EN HEL kladdkaka,skrattat och haft supermysigt ! Så hoppas ni förstår varför ja inte bloggat något idag! Imorgon är det match igen,ska försöka blogga före eller efter matchen,men nu vill jag bara sova!
God natt på er!


Two Pictures



Armband


Tycker verkligen att h&m har väldigt snygga armband,dessa är nog mina favoriter! 
59:50:- får du ge för dom

Fotboll hela dan ..



Anledningen till att jag inte bloggat någonting idag är att jag har varit på ett fotbollsläger från klockan 9 imorse till klockan 16:00 i eftermiddags.Var väl inte världens roligaste sak att hitta på en fredag,men det var bra träning i alla fall! Så nu sitter jag här o slöar.Ska baka kladdkaka snart för Hampus kommer hit imorrn,o har nämligen lovat honom att baka nåt vi ska käka på! <3
Ikväll ska jag nog bara äta god mat,ligga o dregla i soffan och käka tonvis med godis!
Gårdagens outfit ska jag försöka att hinna lägga in idag också,o kanske resultatet av kladdkakan,ha det bra!





RSS 2.0